Ha Et Morsomt Campingeventyr Når Som Helst

Camping lar mange mennesker oppleve naturen mens de slapper av og glemmer alt annet. For å gå på camping, er et sted og litt informasjon alt som trengs. I denne artikkelen kan du finne ut hvordan du kan slå leir når du kommer dit. Fortsett for å lære mer!

Når du pakker for campingturen, sørg for å pakke enten et par flip flops eller vannsko. Disse vil komme godt med på og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor på en campingplass som har baderomsfasiliteter og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene dine mot fotsopp.

Spesielt hvis du har barn, må du vurdere hva du skal gjøre hvis du har dårlig vær en dag. Samle noen forsyninger for å ha for hånden i tilfelle du trenger å bo i teltet. Ta med et brettspill, spille doh og kunstutstyr. Ikke la familiemedlemmene dine berøre disse gjenstandene før det regner, slik at de ikke mister appellen.

Som en høflighet til andre campere, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er i nærheten av andre. Pakk med en timer som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lys stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske campere!

Du kan lage smakfulle måltider selv når du er på camping. Du trenger ikke nødvendigvis bare spise franks og bønner eller hamburgere. Pakk en boks med urter og krydder, olivenolje, brunt sukker eller hva du ellers liker. Du kan fikse måltider som har smak selv når du «grov» det.

Mens du camper, lag enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Kutt grønnsakene og potetene på campingplassen din. Bruk stanniol som en bolle, legg ingrediensene inni og brett folien over til maten er dekket. Legg folie på varme steiner eller glødene fra bålet, og til slutt vil du få en velsmakende «lapskaus».

Husk å pakke med kamera. Det er noen minner du kommer til å ønske å fange på campingturen. Ta med et lite kamera som får plass i lommen. Prøv å pakke noe slitesterkt som tåler å falle ned eller bli litt vått. Vurder å bruke et engangskamera.

Planlegg flere aktiviteter å gjøre mens du camper. Ta med kort- og brettspill, riktig antrekk for fotturer eller svømming, bøker (hvis du ønsker stilletid) og eventuelt fiske- eller fugleutstyr du måtte trenge. Hvis du tar med barn på turen, bør du ta med litt mer underholdningsutstyr enn du tror du trenger.

Bare fordi teltet ditt er merket som vanntett, ikke regn med at det holder deg tørr når det regner. Pakk et par ekstra store presenninger å ta med deg. Bruk en til å sette på bakken under teltet og hold en tørr for å dekke teltet hvis det ser ut som det kommer til å regne hardt.

Camping kan være en fantastisk tid for alle så lenge du lærer litt om det og fordyper deg i situasjonen. Du kan lære mye av deg selv gjennom campingopplevelsen. Implementer tipsene fra denne artikkelen, og forbered deg på å oppleve den ultimate campingturen.